Regulile fotbalului

 De fotbal este un joc de tragere obiectivele fără ajutorul membrelor superioare. Este permis să joace la picioare, capul şi unele părţi ale corpului. Meci câştigă echipa care a înscris mai multe goluri în timpul alocat. Tragerea la sorti este acceptabil, deşi în unele situaţii este permisă extinderea timpului de.

Regulile fotbalului

INFORMAŢII DE BAZĂ:

Meciul implicate două echipe. Pe teren poate fi 11 jucători fiecare echipă, inclusiv fiecare bramkarzu unul. Fiecare echipa de fotbal a 11 jucători. Printre acestea se numără:

  • Atacantul-un jucător care joacă la cel mai apropiat de obiectivul opus, şi, prin urmare, în echipa în primul rând este responsabil pentru obţinerea obiectivelor.
  • Defender-din nou, care este proiectat pentru a preveni atacuri de atacatori inamice pe obiectiv.
  • Companie-un joc în mijlocul câmpului între ataca greviştii şi apărarea „advocates”. Se face o distincţie între ajutoare: defensivă, Orientul Mijlociu, ofensiva şi retrase extreme.
  • Timer (libero, gunoier. dulciuri)-serveşte ca ultima (majoritatea indepartezi). Misiunea sa este de a opri acţiunea inamice, care s-au prin linia de apărare.
  • Portar-sarcina sa este de a preveni un obiectiv (scop) jucatori de echipa adversă.
  • Fundas (folosind închizător)-pe care se bazează povara principalele joc bile, incepand o bază per-share, cereri recente. Ia parte la echipa de acţiune majoritatea.

Fiecare meci durează 2 jumătăţi după 45 de minute. Între diferite părţi ale jocului trebuie să aibă loc, care nu trebuie să depășească 15 minute.

Teren de fotbal

Pedeapsa

Terenul de joc în fotbal trebuie să aibă o formă dreptunghiulară. Latura mai scurtă este numit linia porţii şi lungimea acestuia trebuie să fie între 45-90 de metri. Partea mai este numită o linie laterală, a căror lungime variază de la 90 la 120 de picioare. După cum indică numele părţilor, terenul de joc este limitat. În plus faţă de scopul şi liniilor laterale, există, de asemenea, o linie centrală, câmpul de separare în două părţi egale. În mijlocul pitch este un cerc cu o rază de 9.15. Sub fiecare obiectiv este zona de pedeapsa. Lungimea sa este de 16,5 m, lăţime dar depinde de lăţimea de linia porţii. 11 metri de poarta este un punct de penalizare din care urma pedeapsa. La fiecare colţ de teren sunt fanioane. Portile sunt plasate în mijlocul fiecărei linii de obiectiv. Lăţimea de scopul este 7,32 metri inaltime de 2,44 m.

Judecător

Teren de fotbal

Jocul este condus de arbitru. Uitam peste conformitatea, vor fi jucători bine îmbrăcat, soluţionează litigiile, sparge jocurile, dacă este necesar. Judecător ajutor judecătorilor, asistenţi, care este responsabil pentru a indica jucătorul care a bătut mingea afară de linie, indicarea jucător în poziție offside-ului, schimba jucători, pentru a ajuta la judecător principal în situaţii litigioase.

Jocul nu este permis

Pentru a juca ilegale sau infracţiune altă echipă începe jocul cu diferite puncte de vedere:

    •  gratuit intermediare se execută atunci când un jucător: copiază sau încearcă să lovi cu piciorul adversarului, subcotate piciorul adversarului, jumping, ataca, loveste sau împinge inamicul.
    • penalizare atunci când în pedeapsa caseta va fi fouled jucător, care ataca poarta adversarului. Este executat la o distanta de 11 metri, impact direct asupra scopul. Nu este permis, de asemenea, Play care conduce pentru a lăsa mingea. Urmează apoi pierderea mingii. În această situaţie, jocul începe cu echipa adversă. În cazul în care mingea vă permite merg de linii secundare, este o proiecţie de camion. Atunci când mingea trece linia porţii, jocul începe ca portar atunci când bătut ei jucător al echipei ataca sau a începe jocul este proiecţia diferitelor de la colţul terenului în caz de rupere bile prin apărarea.

Pedeapsa

Pedeapsa pentru un jucător ar putea fi un avertisment de judecător şi a pierderii de minge. Pedepse mai mari sunt să obţină de la judecător cartonaşul galben sau roşu. Cartonaş galben nu elimina din joc. Este o formă de avertizare. Puteţi să-l, atunci când un jucător are niesportowo, dovedeşte nemulţumirea lor vizibil, persistent încalcă regulile jocurilor, intră şi părăseşte terenul de joc fără acordul judecătorului. Două cartonaşe galbene ca rezultat primirea de cartonaşe roşii şi eliminarea din joc. Echipa joacă în.

Uncategorized