Începuturile istoriei-fotbal

Istoria fotbalului este un complicat şi o combinatie interesanta de evenimente. Cu toate acestea, este dificil, să se uite pentru originile al fotbalului modern doar în engleză revoluției industriale. Totul a inceput cu o mult, mult mai devreme.

Cele doua cluburi s-au „ca ciupercile dupa ploaie.

Originile săpat într-un obiect sferic, cunoscut astăzi mingea, pot fi urmărite în China şi Japonia. În ambele state, aproximativ 2000 de ani înainte de naşterea lui Hristos, prafutbol sa bucurat de societate, dar a avut un sens diferit pentru el. Chinezii considerate un mojar de fotbal. Armata de împăratul Huang Ti prin acest joc de ea a învăţat agilitate, disciplina şi spiritul de echipă formată, necesare la momentul de a lupta. Cu atitudinea diferite gol la fotbal a japonezilor. Fotbal lor, numit „Kemari”, a fost religioase în natură şi a fost regizat doar să pătura socială educat mai mare.

Mingea, de asemenea, săpate în antice, Grecia şi Roma.

Varietate Roman-harpastum a fost doar un sport. Mai populare au fost curse carul sau luptă gladiatori. Locuitorii din Grecia cu succes împins fotbal pe tuşă. Organizat în Jocurile Olimpice de la Atena au fost mult mai interesant decât inutil săpat în mingea de piele. De asemenea, în medieval Statele Zadar căutare pentru amatorii de fotbal. Este adevărat că mingea aparţine în Franţa sau la Florenţa italiene, dar nu am făcut acest lucru cu o astfel de iubire şi pe o astfel de scară, ca în timpurile moderne.

Inovatoare au dovedit ajungând la în Marea Britanie.

novatoare au dovedit ajungând la în Marea Britanie.

Originile britanice de fotbal nu au fost, cu toate acestea, uşor. În secolul al XIV-lea, regele Edward al II-lea interzis legal jocul de fotbal. Motivele pentru o astfel de mişcare ar trebui să fi găsit în plângeri, care plutea pe Curtea Domnească, din partea localnicilor. În mod similar, el a făcut Henry al VIII-lea în secolul XVI. Interdicţia a fost, cu toate acestea, un fundal diferit. Ei bine, monarhul de mare foarte apreciat instruit arcaşi, şi tinerii engleză în loc de învăţare pentru a trage cu un arc, ea a fost împuşcat, dar mingea. Deci Domnul de fotbal tăiat. Până la secolul XIX a adus schimbări semnificative, care a condus conducere Marii Britanii pentru a schimba peste la fotbal. Care este superputere Mondială Anglia a trecut prin schimbări sociale. Clasa muncitoare a devenit cele mai reprezentative, şi este în rândurile sale a avut mulţi iubitori de mingea a lovit. Sport a fost, de asemenea, studenţii indiferenţi, aşa cum sa dezvoltat în învăţământul superior, şi fotbal a devenit una dintre disciplinele care au fost făcute la şcoli. Al doilea stimul, care a schimbat atitudinea autorităţilor la eveniment fotbalistic al anului a fost 1831.

Insulele Britanice a venit atunci când epidemiei de holeră, care a pretins multe vieţi. În plus, englezii nu vroiau să aibă grijă de igiena personala, ceea ce duce la consecinţe grave de sănătate. Ei au început să înţeleagă că sport joc activ este un remediu pentru societate rău. Campanie de sănătate s-au alăturat Sheffield FC este considerat a fi primul de fotbal club, de asemenea, Biserica. Toate aceste evenimente au dat Fundatiei pentru fotbalului modern, precum şi facilita stabilirea de prima cluburi de fotbal. Având astfel pregătit terenul, fotbal a început să se dezvolte într-un impresionant de repede. An 24 octombrie 1857 în Sheffield, un grup de elevi la scoala-internat în Harrow, ea a fondat prima fotbal echipa-FC Sheffield. Această dată a fost considerată naşterea fotbalului modern.

Cele doua cluburi s-au „ca ciupercile dupa ploaie.”

Începuturile istoriei-fotbal

În 1863 a fost deja atât de mult că, Londra a fost să trăiască Football Association-din lume primul de fotbal. At acelasi timp clar stabileşte regulile jocului: interzis la m.in. atinge mingea cu mâna, precum şi specificate, atunci când un jucător este ofsaid, ce dimensiuni ar trebui să fie obiectiv, sau tăiate de tinuta przywdzieją concurenti. Şapte ani mai târziu, s-a constatat că echipa de fotbal trebuie să conta 11 jucători.

pe 30 noiembrie 1872 anul din Glasgow au fost cu care se confruntă reciproc pentru prima dată în istorie, două echipe naţionale-Scoţia şi Anglia. Întâlnire haotică a încheiat goalless. Câţiva ani mai târziu, în anul 1888, William McGregor a inventat Liga. Scot văzând lipsa de regularitate în organizarea de jocuri şi a cererii imense pentru a viziona jucători în acţiune, a trimis scrisori la mai multe cluburi engleze cu o propunere de aplicare a noului sistem. Această propunere a fost întâmpinată cu Aclamaţii şi aproape imediat a introdus-o. Sstfel construite film-fotbal: cu Liga, Uniunea a sportului, clar regulile a mărfurilor Română. Aproape peste tot, peste tot în lume unde britanicii au apărut-a apărut o versiune modernă a dat mingea. Navele sub limba engleză steag a ajuns în America, trenuri pentru a ajunge la cele mai indepartate colturi al Europei şi Asia, Australia si Africa. Extinderea de sport a avut loc într-o extrem de rapid ritm şi, desigur, nu putea obţine trecut, care este pozitivismului polonez.

Naţiune, cu toate acestea, pe râul Vistula a recuperat independența și citată, în Paris creat Fédération Internationale de Football Association, sau FIFA. Inicjalnymi obiectivelor de această organizaţie internaţională, înfiinţată în anul 1904 a fost să faciliteze cooperarea dintre sindicate naţionale că adoptarea de Statute, să organizeze turneul pentru Campionatul Mondial sau crearea de uniforme, legile la nivel mondial de meci de fotbal. La Paris reuniunea reprezentanţilor şapte ţări: Franţa, Belgia, Spania, Danemarca, Olanda, Suedia și Elveția. Printre ei a fost ales primul președinte al FIFA, a fost francezul Robert Guerin. Din acel moment, Federația începe să crească. Statutul de membru primeşte anual mai multe state. În prezent, FIFA a 208 asociațiile naționale de fotbal, din întreaga lume.

Uncategorized